S. BOZTOK And G. TÜRKÖZ BAKIRCI, "Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi," In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.257-266.
BOZTOK, S. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi. 2020. In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 257-266.
BOZTOK, S., & TÜRKÖZ BAKIRCI, G., (2020). Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi. Akademik Gastronomi Çalışmaları (pp.257-266), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
BOZTOK, SUNA, And GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI. "Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi." In Akademik Gastronomi Çalışmaları , 257-266. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020
BOZTOK, SUNA And TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. . "Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi." Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.257-266.
BOZTOK, S. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. (2020) "Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi", Akademik Gastronomi Çalışmaları . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={SUNA BOZTOK And author ={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI}, chaptertitle={Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi}, booktitle={ Akademik Gastronomi Çalışmaları}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2020} }