Daily Consumption of High-Polyphenol Olive Oil Enhances Hippocampal Neurogenesis in Old Female Rats.


Creative Commons License

Kimizoğlu O., Kirca N. D., Kandis S., Micili S., Harzadin N. U., Kocturk S.

Journal of the American Nutrition Association, cilt.42, sa.23, ss.1-10, 2023 (SCI-Expanded, Scopus) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 42 Sayı: 23
  • Basım Tarihi: 2023
  • Doi Numarası: 10.1080/27697061.2022.2144540
  • Dergi Adı: Journal of the American Nutrition Association
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, PASCAL, BIOSIS, CAB Abstracts, CINAHL, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, MEDLINE, SportDiscus, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-10
  • Anahtar Kelimeler: Neurogenesis, aging, olive oil, hippocampus
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet