Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Yöresel Yemek Kültürü: Çırakma Örneği


MUTLU Ç.

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Kabakçı Tuğba, Seçim Yılmaz, Bayrakcı Selman, Kaya Alper, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.38-53, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.38-53
  • Editörler: Kabakçı Tuğba, Seçim Yılmaz, Bayrakcı Selman, Kaya Alper, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet