Atıf İçin Kopyala
Doğan O., Bulut Z. A., Karabulut A. N.
The Road To Sustainable Food Consumption: Development of a Self-Assessment Tool and Application In Five Countries, Klaus G. Grunert,Zeki Atıl Bulut,Rainer Haas,Elena Horská,Tuğba Uçma Uysal,Marilyn Mehlmann, Editör, Aarhus Universitet, Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS, Arhus, ss.78-97, 2021
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2021
-
Yayınevi:
Aarhus Universitet, Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS
-
Basıldığı Şehir:
Arhus
-
Sayfa Sayıları:
ss.78-97
-
Editörler:
Klaus G. Grunert,Zeki Atıl Bulut,Rainer Haas,Elena Horská,Tuğba Uçma Uysal,Marilyn Mehlmann, Editör
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet