Food Consumption and Sustainability in Turkey


Doğan O., Bulut Z. A., Karabulut A. N.

The Road To Sustainable Food Consumption: Development of a Self-Assessment Tool and Application In Five Countries, Klaus G. Grunert,Zeki Atıl Bulut,Rainer Haas,Elena Horská,Tuğba Uçma Uysal,Marilyn Mehlmann, Editör, Aarhus Universitet, Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS, Arhus, ss.78-97, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Aarhus Universitet, Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS
  • Basıldığı Şehir: Arhus
  • Sayfa Sayıları: ss.78-97
  • Editörler: Klaus G. Grunert,Zeki Atıl Bulut,Rainer Haas,Elena Horská,Tuğba Uçma Uysal,Marilyn Mehlmann, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet