Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: İzmir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı
Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Bilim Tarihi, Psikoloji, Sosyoloji, İşletme, Yönetim ve Organizasyon, Turizm ve Otel İşletmeciliği, İşletme Yönetimi, Yönetim ve Yönetici Geliştirme, Strateji Bilimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, İthalat-İhracat, Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi, Bilgisayar Bilimleri

Metrikler

Yayın

11

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim