-
2009 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Programlar Bölümü
-
Yiyecek içecek işletmelerinde kurumsal itibarın davranışsal niyete etkisinde algılanan gıda güvenliğinin rolü
KOÇAK N. (Danışman)
-
Gastronomi turizminin destinasyon imajı ve destinasyon seçimine etkisi: Çeşme örneği
KOÇAK N. (Danışman)
-
Yerel halkın turizm gelişimine yönelik desteğinde yer kimliği ve yer imajının rolü: Adıyaman örneği
KOÇAK N. (Danışman)
-
Restoran yöneticilerinin bakış açısıyla sürdürülebilir uygulamaların önündeki engeller: İzmir örneği
KOÇAK N. (Danışman)
-
Müzelerde artırılmış gerçeklik uygulamaları: Sakıp Sabancı müzesi örneği
KOÇAK N. (Danışman)
-
Otel işletmelerinin yiyecek ve içecek bölümünde çalışanların tükenmişlik düzeylerinin belirlenmesi: İzmir il merkezinde beş yıldızlı otellere yönelik bir uygulama
KOÇAK N. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde iş doyumu ve örgütsel vatandaşlık davranışı arasındaki ilişkinin analizi: İzmir il merkezinde bir araştırma
KOÇAK N. (Danışman)
-
Seyahat acentelerinde ilişki pazarlaması: İzmir ilinde bir uygulama
KOÇAK N. (Danışman)
-
Otel işletmelerinin yiyecek-içecek bölümlerinde hizmet kalitesinin ölçülmesi: Adıyaman ilinde bir araştırma
KOÇAK N. (Danışman)
