TURİZM İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARINA GÖRE İZMİR’İN GASTRONOMİ TURİZMİ GELİŞME POTANSİYELİ


Akgündüz Y., Koba Y., Alkan C.

TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR, MEHMET ALPER NİSARİ,SAMET CAN CURKAN,SİNAN KURT,SEVGÜL ÇİLİNGİR CESUR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.1-16
  • Editörler: MEHMET ALPER NİSARİ,SAMET CAN CURKAN,SİNAN KURT,SEVGÜL ÇİLİNGİR CESUR, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet