Ethanol production from cheese whey powder solution in a packed column bioreactor at different hydraulic residence times
Atıf İçin Kopyala
ÖZMIHÇI S., Kargi F.
BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, cilt.42, sa.2, ss.180-185, 2008 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
42
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2008
-
Doi Numarası:
10.1016/j.bej.2008.06.017
-
Dergi Adı:
BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.180-185
-
Anahtar Kelimeler:
Cheese whey powder, Ethanol, Fermentation, Hydraulic residence time, Packed column bioreactors, Yeast, KLUYVEROMYCES-MARXIANUS IMB3, REPEATED FED-BATCH, YEAST-STRAIN, FERMENTATION, PERMEATE, THERMOTOLERANT, 45-DEGREES-C, ALCOHOL, GROWTH, CWP
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet