Hayvansal Gıdaların Güvenliği ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri


BOZDAĞ N. G.

GÜVENİLİR GIDA VE SAĞLIK (GASTRONOMİ, TURİZM VE GÜNCEL GELİŞMELER), TÜRKÖZ BAKIRCI GÖZDE, ADAN GÖK ÖZGE, ALKAN CEYLAN, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, Konya, ss.96-111, 2025

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2025
  • Yayınevi: ÇİZGİ KİTABEVİ
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.96-111
  • Editörler: TÜRKÖZ BAKIRCI GÖZDE, ADAN GÖK ÖZGE, ALKAN CEYLAN, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet