SIĞIR ETİ KARIŞIMLARINDA DOMUZ, AT VE EŞEK ETİ TAĞŞİŞİNİN FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ İLE BELİRLENMESİ


CANDOĞAN K., DENİZ E., GÜNEŞ ALTUNTAŞ E., İĞCİ N., ÖZEL DEMİRALP F. D.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.45, sa.2, ss.369-379, 2020 (TRDizin)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 45 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd19146
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.369-379
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Hayır