Atıf İçin Kopyala
Arayici M. E., YÜCEL U., ÖCEK Z. A.
JOURNAL OF BASIC AND CLINICAL HEALTH SCIENCES, cilt.4, sa.3, ss.364-370, 2020 (ESCI)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
4
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2020
-
Doi Numarası:
10.30621/jbachs.2020.1283
-
Dergi Adı:
JOURNAL OF BASIC AND CLINICAL HEALTH SCIENCES
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.364-370
-
Anahtar Kelimeler:
functional food, knowledge, attitude, university students, CONSUMERS PERCEPTION, HEALTH CLAIMS, ACCEPTANCE, AMERICAN
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Hayır
Özet
Objective: This study aimed to determine the knowledge and attitudes of midwifery, nutrition-dietetic, and nursing students at Ege University about natural functional foods.