Sustainable Food Consumption and Consumer Behaviour


Durak M. G., Tekinbaş Özkaya F., Yücebaş E., Atağan G.

The Road To Sustainable Food Consumption: Development of a Self-Assessment Tool and Application In Five Countries, Klaus G. Grunert,Zeki Atıl Bulut,Rainer Haas,Elena Horská,Tuğba Uçma Uysal,Marilyn Mehlmann, Editör, Aarhus University Press , Arhus, ss.1-21, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Aarhus University Press
  • Basıldığı Şehir: Arhus
  • Sayfa Sayıları: ss.1-21
  • Editörler: Klaus G. Grunert,Zeki Atıl Bulut,Rainer Haas,Elena Horská,Tuğba Uçma Uysal,Marilyn Mehlmann, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet