Bir Seyahat Motivasyon Aracı Olarak Gastronomi Hatay ı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları Yiyecek İçecek Deneyimleri ve Seyahat Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma


AKDAĞ G., AKGÜNDÜZ Y., GÜLER O., BENLİ S., FLOREZ-REVUELTA F.

1. Eurisia International Tourism Congress: Current Issues, Trends and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, ss.448-464, (Tam Metin Bildiri)

  • Yayın Türü: Bildiri / Tam Metin Bildiri
  • Cilt numarası: 3
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Sayfa Sayıları: ss.448-464
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet