Otel Mutfak Çalışanlarının Mutfak Teknolojilerine Yaklaşımlarının Kelime İlişkilendirme Testi ile Değerlendirilmesi: İzmir Örneği (Evaluation of the Approaches of Hotel Kitchen Employees to Kitchen Technologies Using Word Association Test: The Case of Izmir)
Atıf İçin Kopyala
BUCAK T., YİĞİT S.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.8, sa.1, ss.489-500, 2020 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
8
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2020
-
Dergi Adı:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.489-500
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet