Türkiye'nin Ege Sahillerinden Yakalanan Sardalya Sardine pilchardus Hamsi Engraulis encrasicolus ve Uskumrularda Scomber scombrus Anisakis spp. Larvalarının Yoğunluğu Tanımlanması ve Nanoemülsifiye Esansiyel Yağların Geleneksel Balık İşleme Metotlarında Kullanılarak Anisakis spp. Larvalarının Canlılığı ve Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi


Yünlü A., Karademir G. K., İnci A., Erdem Ö. A., Yıldırım A., Şen Yılmaz E. B., et al.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2021 - 2026

  • Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
  • Destek Programı: BAP Araştırma Projesi
  • Başlama Tarihi: Ekim 2021
  • Bitiş Tarihi: Şubat 2026