Dokuz Eylül Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Yayınlar
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Gıda ürünlerinde Sudan Boyalarının anali...
Gıda ürünlerinde Sudan Boyalarının analizinde yeni sıvı ekstraksiyonu tekniklerinin geliştirilmesi
SEYHAN BOZKURT S.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2013 - 2014
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Nisan 2013
Bitiş Tarihi:
Nisan 2014