Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Sığırcılık işletmelerinde hazırlanan ve yem fabrikalarında üretilen yemlerin (kaba, kesif, karma) besin madde sindirilebilirliklerinin in vitro yöntemlerle belirlenmesi ve hayvansal verim parametrelerinin iyileştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAL M. A. (Yürütücü), ASLAN S., BULUT Z., KARAGÖZOĞLU F., GİRGİN H.
-
2023 - Devam Ediyor İzmirKiraz İlçesinde Üretilen Silajların Besin Madde İçeriği ve Silaj Kalitesinin Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Bazı meyve ve sebze posalarının besin madde içerikleri ile potansiyel sindirilebilirliklerinin gaz üretim tekniği ile belirlenmesi
-
2013 - 2014 The physical and fermentation properties of various silages produced in commercial farms from different provinces of Kahramanmaras
-
2010 - 2011 Silaj kaynaklı laktik asit bakterilerinin bakteriyosin içerikleri yönünden incelenmesi
-
2008 - 2010 Süt sığırı rasyonlarına ilave edilen canlı maya kültürünün (Saccharomyces cerevisiae NCYC R618) laktasyon performansı ve rumen parametreleri üzerine etkisi
-
2007 - 2009 Glediçya Meyvesinin Katkı Maddesi Olarak Yonca Silajında Kullanımı
-
2005 - 2007 Süt sığırlarında aflatoksin B1 içeren yemlerin toksin bağlayıcılar ile kontrolü ve aflatoksin M1 oluşumunun saptanması
-
2003 - 2006 Süt sığırlarında rasyon fiziksel formunun süt kompozisyonu , ruminal fermantasyon ve sindirilebilirlik üzerine etkisi
-
2003 - 2005 Düşük Kaliteli Kaba Yemlerin Silaj Yapımında Kullanılmasına ve Sindirilebilirliğinin Artırılmasına Yönelik Olarak Fungal Enzimlerden Yararlanılarak İnokülant Olarak Kullanılan Laktik Asit Bakterilerinin Modifikasyonu