-
2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü
-
2018 - 2023 Prof. Dr.
Gaziantep Üniversitesi, İslahiye Meslek Yüksekokulu, Veterinerlik Bölümü
-
2015 - 2018 Prof. Dr.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü
-
2010 - 2015 Doç. Dr.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü
-
2002 - 2010 Yrd. Doç. Dr.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü
-
1993 - 2000 Araştırma Görevlisi
University of Wisconsin - Madison, College of Agricultural and Life Sciences, Dairy Science
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Dokuz Eylül Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Zootekni Ve Hayvan Besleme Bölümü
-
2021 - 2023 Bölüm Başkanı
Gaziantep Üniversitesi, İslahiye Meslek Yüksekokulu, Veterinerlik Bölümü
-
2018 - 2021 Bölüm Başkanı
Gaziantep Üniversitesi, İslahiye Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü
-
Lisans Kedi ve Köpeklerde Beslenme İlkeleri
-
Lisans Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları
-
Lisans Yemler, yem hijyeni ve teknolojisi
-
Lisans Yaban Hayatı ve Ekoloji
-
Ön Lisans Hayvan Yetiştiriciliği
-
Ön Lisans Hayvan Besleme
-
Ön Lisans Hastalıklar Bilgisi
-
Yüksek Lisans Süt Sığırı İşletmelerinde Yönetim Teknikleri
-
Yüksek Lisans Buzağı Beslenmesi ve Yetiştirilmesi
-
Doktora HAYVAN BESLEMEDE MİKOTOKSİNLERDEN KORUNMA ve KONTROL YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans Laktasyon Biyolojisi
-
Doktora Silaj Biyokimyası ve Mikrobiyolojisi
-
Lisans Zooloji
-
Lisans MEZBAHA ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
COMPARATIVE ANALYSIS OF NUTRIENT CONTENTS IN PLANT AND ANIMAL FEED MATERIALS USING NEAR- INFRARED SPECTROSCOPY (NIR) AND WET CHEMISTRY
Bal M. A. (Danışman)
K.HAMAD(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Mikrobiyal kaynaklı buzağı ishallerinin önlenmesinde prebiyotik içeren yem katkı maddesinin kullanılması
Bal M. A. (Danışman)
O.KABA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Silaj ve gıda kaynaklı laktik asit bakterilerinin (LAB) mısır ve yonca silajlarının fermantasyonunda inokulant olarak kullanım potansiyellerinin araştırılması
Bal M. A. (Danışman)
D.AYDIN(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Bazı meyve ve sebze posalarının besin madde içerikleri ile potansiyel sindirilebilirliklerinin gaz üretim tekniği ile belirlenmesi
Bal M. A. (Danışman)
Ç.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
The physical and fermentation properties of various silages produced in commercial farms from different provinces of Kahramanmaraş
Bal M. A. (Danışman)
A.AMER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Silaj kaynaklı laktik asit bakterilerinin bakteriyosin içerikleri yönünden incelenmesi
Bal M. A. (Danışman)
T.İŞEVİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Süt sığırlarında aflatoksin B1 içeren yemlerin toksin bağlayıcılar ile kontrolü ve aflatoksin M1 oluşumunun saptanması
Bal M. A. (Danışman)
M.REİS(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Süt sığırı rasyonlarına ilave edilen canlı maya kültürünün (Saccharomyces cerevisiae NCYC R618) laktasyon performansı ve rumen parametreleri üzerine etkisi
Bal M. A. (Danışman)
Ş.GÖKSU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Rasyon protein düzeyinin düve ve erkek danalarda büyüme, yemden yararlanma ve bazı kan parametreleri üzerine etkisi
Bal M. A. (Danışman)
H.YARAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005