Assoc. Prof. GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI


Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı


WoS Research Areas: ENGINEERING, NUTRITION & DIETETICS, FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY


Avesis Research Areas: Food Engineering, Food Science

Metrics

Publication

100

Citation (WoS)

269

H-Index (WoS)

4

Citation (Scopus)

298

H-Index (Scopus)

4

Citiation (TrDizin)

20

H-Index (TrDizin)

2

Project

4

Intellectual Property

1

Thesis Advisory

5

Open Access

4
UN Sustainable Development Goals

Education Information

2006 - 2010

2006 - 2010

Doctorate

Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Dr), Turkey

2001 - 2004

2001 - 2004

Postgraduate

Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), Turkey

1996 - 2001

1996 - 2001

Undergraduate

Ege University, Faculty Of Engineering, Gıda Mühendisliği Bölümü, Turkey

Dissertations

2010

2010

Doctorate

Meyve ve sebzelerdeki pestisit kalıntılarının LC/MS/MS, ve GC [çoklu-dedektörlere (?-ECD, MSD, dual-FPD) sahip gaz kromatografisi] ile eş-zamanlı tayini için hızlı, ucuz, kolay, güvenli, etkili, kesin (HUKGEK) sonuç veren ekstraksiyon ve analiz yönteminin geliştirilmesi

Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü

2004

2004

Postgraduate

Zeytinyağındaki pestisit kalıntılarının gaz kromatografisi/elektron tutucu dedektör (GC/ECD) ve gaz kromatografisi/kütle spektrometresi (GC/MS)ile saptanması

Ege University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli)

Foreign Languages

B1 Intermediate

B1 Intermediate

English

Certificates, Courses and Trainings

2010

2010

TS EN ISO/IEC 17025’e göre Laboratuvarlarda İç Denetçi Eğitimi

Quality Management

TURKISH ACCREDITATION AGENCY

2009

2009

TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar-Standardı Eğitimi

Quality Management

TURKISH ACCREDITATION AGENCY

Research Areas

Food Engineering

Food Science

Academic Titles / Tasks

2016 - Continues

2016 - Continues

Assistant Professor

Dokuz Eylul University, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Managerial Experience

2023 - Continues

2023 - Continues

Director Of Junior College

Dokuz Eylul University, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2023 - Continues

2023 - Continues

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylul University, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2020 - Continues

2020 - Continues

Deputy Head of Department

Dokuz Eylul University, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2020 - 2023

2020 - 2023

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylul University

2020 - 2023

2020 - 2023

Assistant Director of Vocational School

Dokuz Eylul University

2018 - 2020

2018 - 2020

Assistant Director of Vocational School

Dokuz Eylul University

2018 - 2020

2018 - 2020

Assistant Director of Vocational School

Dokuz Eylul University

2016 - 2020

2016 - 2020

University Executive Board Member

Dokuz Eylul University

2016 - 2020

2016 - 2020

University Executive Board Member

Dokuz Eylul University

Courses

Undergraduate

Undergraduate

Temel Pişirme Teknikleri

Postgraduate

Postgraduate

Uzmanlık Alanı

Postgraduate

Postgraduate

Tez Çalışması

Undergraduate

Undergraduate

Beslenme İlkeleri

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek İçecek Üretim Teknolojileri I

Undergraduate

Undergraduate

Dünya Mutfakları

Postgraduate

Postgraduate

Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sustainable Development

Undergraduate

Undergraduate

Hijyen ve Sanitasyon

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek İçecek Üretim Teknolojileri II

Undergraduate

Undergraduate

Gastronomi Bilimine Giriş

Undergraduate

Undergraduate

Gıda Güvenliği ve Mevzuatı Sustainable Development

Postgraduate

Postgraduate

Seminer

Postgraduate

Postgraduate

Gastronomi Bilimi

Undergraduate

Undergraduate

Gıda Sektöründe Yeni Trendler

Undergraduate

Undergraduate

Gastronomi Turizmi

Undergraduate

Undergraduate

Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi

Undergraduate

Undergraduate

Ekmek ve Pastacılık Teknolojisi

Undergraduate

Undergraduate

Mutfak Tarihi ve Kültürü

Associate Degree

Associate Degree

İnsan Kaynakları Yönetimi

Associate Degree

Associate Degree

Turizm Mevzuatı

Associate Degree

Associate Degree

Konukla İletişim

Associate Degree

Associate Degree

İletişim

Associate Degree

Associate Degree

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2023

2023

Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

7. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023, pp.172-173

2023

2023

Application of Sample Extraction and Quantitation of Multi-Mycotoxin in Cereal-Based Samples with LC-MS/MS

TÜRKÖZ BAKIRCI G., KARAKAYA S.

6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Gence, Azerbaijan, 22 - 23 September 2023

2023

2023

Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları, İzmir, Turkey, 8 - 09 June 2023, pp.73-74

2021

2021

Isolation and Molecular Identification of Polyethylene Degrading Bacteria from Soil and Degradation Detection by FTIR Analysis

HAGHI M., YILMAZBAŞ Ç., UYSAL A. Z., TEPEDELEN M., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), Ankara, Turkey, 24 November 2021

2021

2021

Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi, Kayseri, Turkey, 27 February 2021, pp.10-11

2021

2021

GEOGRAPHICAL INDICATIONS AS AN ATTRACTION ELEMENT IN GASTRONOMY; EXAMPLE OF IZMIR CITY

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

1st INTERNATIONAL TOURISM, GASTRONOMY AND CULINARY ARTS CONGRESS 27-28 FEBRUARY 2021 ISTANBUL, İstanbul, Turkey, 27 - 28 February 2021

2020

2020

Characterization of Probiotic Bacteria from Honeybee gut

HAGHI M., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020), Ankara, Turkey, 16 - 18 December 2020, pp.761-765

2020

2020

Molecular Identification And Antibiotic Resistance Of Bacteri Isolated From The Intestine Of Pagrus Pagrus Fish From Izmir Bay

HAGHI M., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemica Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Turkey, 19 - 20 March 2020, pp.532

2019

2019

Tıbbi Laboratuvarlarda Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Arasındaki İlişkinin Modellenmesi

Balcı N., Aksaraylı M., Türköz Bakırcı G., Tuncel E. P.

Uluslararası Saglıkta Veri Bilimi Kongresi, İstanbul, Turkey, 5 - 06 December 2019, pp.135-144

2019

2019

Gastronomik Bir Değer Olarak Bağcılık Ürünleri: Ege Bölgesi Örneği

TÜRKÖZ BAKIRCI G., KAYA B.

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019, pp.312-318

2019

2019

Tereyağında Bitkisel Yağ Tağşişinin Önemi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., KARAKAYA S.

UBCAK 2019, Antalya, Turkey, 14 - 16 October 2019

2019

2019

Gıda Muhafaza Yöntemlerinin Enginarın Bileşenlerine Etkisinin Belirlenmesi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., EREN İ., KARAKAYA S.

II.Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi, İzmir, Turkey, 8 - 09 November 2019, pp.27

2019

2019

Screening of Genetically Modified Organisms in Starches Used in Food Industry

TÜRKÖZ BAKIRCI G., YAĞMUR E., ZEYREK A., TEMEL M.

20. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi, Ankara, Turkey, 10 - 12 October 2019, pp.48

2018

2018

Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A., BUCAK T.

International Gastronomy Tourism Studies Congress, 20 - 22 September 2018 Sustainable Development

2018

2018

Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği

Türköz Bakırcı G., Bucak T., Zeyrek A.

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018 Sustainable Development

2018

2018

Use of Functional Foods in Gluten-free Product Manufacture

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A.

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 - 12 October 2018

2018

2018

Evaluation of Red Meat Products by Species Identification in Terms of Pork Adulteration

TÜRKÖZ BAKIRCI G., YAĞMUR E.

4th International Congress on Applied Biological Sciences (ICABS), Eskişehir, Turkey, 3 - 05 May 2018, pp.58

2017

2017

The Importance of Ottoman Sherbets in Today’s Turkish Cuisineand Gastronomic Preference for Melon Seed Sherbet (Sübye)

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A.

III.International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Turkey, 7 - 09 December 2017, pp.52-63 Sustainable Development

2017

2017

The Effect of Tea Tree Oil on Typical Microorganisms and The Use of It as Disinfectant

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A., BAKIRCI F., DİNSEL P.

MCBÜ ÜSİTEM 1.Uluslararası Üniversite Sanayi İşbirliği AR-GE ve Inovasyon Kongresi, Manisa, Turkey, 18 - 19 December 2017, pp.45

2017

2017

Manisa Bölgesinden Toplanan Asma Yapraklarında Pestisit Kalıntılarının Araştırılması

ÇINAR E., KARAKAYA S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

3.International Congress of Agriculture and Environment, Antalya, Turkey, 16 - 18 November 2017, pp.111-112

2017

2017

Et Ürünlerinde Tür Tespitine Yönelik Geliştirilen Moleküler ve İmmünolojik Yöntemlerin Değerlendirilmesi

ZEYREK A., TÜRKÖZ BAKIRCI G., YAĞMUR E.

4.International Halal and Healthy Food Congress, Ankara, Turkey, 3 - 05 November 2017, pp.92-93

2017

2017

Bölge Gastronomi Turizmi Üzerine Yöresel Ürün Festivallerinin Etkisi:Urla Örneği

TÜRKÖZ BAKIRCI G., BUCAK T., TURHAN K. N.

II.Gastronomi Turizmi Kongresi, Çanakkale, Turkey, 21 - 23 September 2017, pp.14

2013

2013

Et ve Et Ürünlerindeki Gıda Alerjenleri Tehlikesi: Soya

ESER S., TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 3 - 06 April 2013, pp.33-34

2013

2013

İşlenmiş Et Ürünlerinde Real-Time PCR ile Farklı Et Türlerinin Tespiti

ÜNDAN T., TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 3 April - 06 March 2013, pp.69-70

2012

2012

İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Turkey, 6 - 07 December 2012, pp.46-49

2011

2011

Etlerin Yapısındaki Değişiklikler ve Muhafaza Yöntemleri

FİDANBOYLU A., BAKIRCI F., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

4.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 13 - 16 October 2011, pp.66-67

2010

2010

Histamine in fish products

YAMAN ACAY D. B., TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

40th Anual WEFTA Meeting, 4 - 07 October 2010, pp.143

2008

2008

Meyve ve Sebzelerde UPLC-MS-MS ile Pestisit Kalıntılarının Analizi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., HIŞIL Y.

3. Ulusal HPLC ve MASS Spektrometri Çalıştayı ve Sempozyumu, Turkey, 20 - 23 May 2008, pp.123

Books & Book Chapters

2024

2024

Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.872-879, 2024

2023

2023

Lezzet: Tat + Aroma

ÖTLEŞ S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: MUTFAĞIN GİZEMLERİ MUTFAK KİMYASI: GIDA BİLİMİ VE MUTFAK SANATLARI, BİROL SAYGI; SEMİH ÖTLEŞ, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.68-88, 2023

2023

2023

Enerji ve Gıda

ÖTLEŞ S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: MUTFAĞIN GİZEMLERİ MUTFAK KİMYASI: GIDA BİLİMİ VE MUTFAK SANATLARI, BİROL SAYGI; SEMİH ÖTLEŞ, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.56-67, 2023

2022

2022

Tarihte Kaplumbağanın Gıda Olarak Kullanımı

Ötleş S., Türköz Bakırcı G.

in: KAPLUMBAĞALAR, Dinçer AYAZ - Eren AKÇİÇEK - Hüseyin ARIKAN, Editor, Ege Üniversitesi Yayınları, İzmir, pp.103-108, 2022

2021

2021

Phytochemicals and Health: An Update

Ötleş S., Türköz Bakırcı G.

in: Phytopharmaceuticals: Potential Therapeutic Applications, Chauhan Durgesh Nandini,Shah Kamal, Editor, Wiley - Scrivener Publishing, Massachusetts, pp.437-454, 2021

2021

2021

Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler

KAYA B., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editor, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, pp.145-158, 2021

2021

2021

Atık Yönetiminde Eğilimler ve Freeganizm Akımı

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editor, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, pp.211-220, 2021

2020

2020

Turizmde Sirke

TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: Sirke-Kadim İksir, Eren AKÇİÇEK, Semih ÖTLEŞ, Hatice KALKAN YILDIRIM, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.63-77, 2020

2020

2020

Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi

BOZTOK S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

in: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKÇI, Alper KAYA, Editor, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, pp.257-266, 2020

2017

2017

Mikrobiyoloji Analiz Metotları

Türköz Bakırcı G., Kayaardı S.

Sidas Medya Ltd.Şti., İzmir, 2017

2017

2017

Yöresel Lezzetlerin Ulusal Beş Yıldızlı Zincir Oteller Menüsündeki Yeri:Kaya İzmir ThermalConvention Hotel Örneği

Bucak T., Türköz Bakırcı G.

in: Gastronomi Üzerine Araştırmalar, DÜRİYE BOZOK,CEVDET AVCIKURT,MURAT DOĞDUBAY,MEHMET SARIOĞLAN,GÖKSEL KEMAL GİRGİN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.385-397, 2017

Scientific Refereeing

April 2023

April 2023

Project Supported by Higher Education Institutions

BAP Research Project, Dokuz Eylul University, Turkey

March 2023

March 2023

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Journal

August 2022

August 2022

PEST MANAGEMENT SCIENCE

SCI Journal

June 2015

June 2015

FOOD CHEMISTRY

SCI Journal

February 2014

February 2014

FOOD CHEMISTRY

SCI Journal

April 2013

April 2013

FOOD CHEMISTRY

SCI Journal

Awards

May 2023

May 2023

Gluten-Free Bread Production Method from Renewable Food WastesSustainable Development

Türk Patent Ve Marka Kurumu



Congress and Symposium Activities

28 April 2023 - 29 April 2023

28 April 2023 - 29 April 2023

İklim Krizi Zirvesi

Panelists

İzmir-Turkey

24 November 2021 - 24 November 2021

24 November 2021 - 24 November 2021

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Attendee

Ankara-Turkey

27 February 2021 - 27 February 2021

27 February 2021 - 27 February 2021

1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi

Attendee

Kayseri-Turkey

16 December 2020 - 18 December 2020

16 December 2020 - 18 December 2020

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020)

Attendee

Ankara-Turkey

19 March 2020 - 20 March 2020

19 March 2020 - 20 March 2020

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemica Sciences (EurasianBioChem 2020)

Attendee

Ankara-Turkey

05 December 2019 - 06 December 2019

05 December 2019 - 06 December 2019

Uluslararası Saglıkta Veri Bilimi Kongresi

Attendee

İstanbul-Turkey

12 November 2019 - 15 November 2019

12 November 2019 - 15 November 2019

3.Uluslararası Su Ve Sağlık Kongresi

Attendee

Antalya-Turkey

08 November 2019 - 09 November 2019

08 November 2019 - 09 November 2019

II.Uluslararası Tarım ve Orman KongresiSustainable Development

Attendee

İzmir-Turkey

14 October 2019 - 16 October 2019

14 October 2019 - 16 October 2019

UBCAK 2019

Attendee

Antalya-Turkey

10 October 2019 - 12 October 2019

10 October 2019 - 12 October 2019

20. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi

Attendee

Ankara-Turkey

25 April 2019 - 27 April 2019

25 April 2019 - 27 April 2019

FONGAR 2019

Attendee

Muğla-Turkey

25 April 2019 - 27 April 2019

25 April 2019 - 27 April 2019

FONGAR 2019

Attendee

Muğla-Turkey

25 April 2019 - 27 April 2019

25 April 2019 - 27 April 2019

FONGAR 2019

Attendee

Muğla-Turkey

20 April 2019 - 24 April 2019

20 April 2019 - 24 April 2019

TARGID 2019

Attendee

Afyonkarahisar-Turkey

16 April 2019 - 18 April 2019

16 April 2019 - 18 April 2019

ICAFOP 2019

Attendee

Trabzon-Turkey

08 April 2019 - 10 April 2019

08 April 2019 - 10 April 2019

AGRIFOR 2019

Attendee

Muğla-Turkey

08 April 2019 - 10 April 2019

08 April 2019 - 10 April 2019

AGRIFOR 2019

Attendee

Muğla-Turkey

08 April 2019 - 10 April 2019

08 April 2019 - 10 April 2019

AGRIFOR 2019

Attendee

Muğla-Turkey

06 December 2018 - 08 December 2018

06 December 2018 - 08 December 2018

4th International Gastronomic Tourism Congress

Attendee

İzmir-Turkey

28 November 2018 - 30 November 2018

28 November 2018 - 30 November 2018

FONGAR 2018

Attendee

Antalya-Turkey

10 October 2018 - 12 October 2018

10 October 2018 - 12 October 2018

3rd International Congress on Food Technology

Attendee

Nevşehir-Turkey

20 September 2018 - 22 September 2018

20 September 2018 - 22 September 2018

International Gastronomy Tourism Studies CongressSustainable Development

Attendee

İzmir-Turkey

02 April 2018 - 05 April 2018

02 April 2018 - 05 April 2018

ICAFOF 2018

Attendee

İzmir-Turkey

18 December 2017 - 19 December 2017

18 December 2017 - 19 December 2017

MCBÜ ÜSİTEM 1.Uluslararası Üniversite Sanayi İşbirliği AR-GE ve Inovasyon Kongresi

Attendee

Manisa-Turkey

07 December 2017 - 09 December 2017

07 December 2017 - 09 December 2017

III.International Gastronomic Tourism Congress

Attendee

İzmir-Turkey

07 December 2017 - 09 December 2017

07 December 2017 - 09 December 2017

III.International Gastronomic Tourism Congress

Attendee

İzmir-Turkey

22 November 2017 - 26 November 2017

22 November 2017 - 26 November 2017

l. Uluslararası Hasta Güvenliği ve Sağlık Finansmanı Kongresi

Attendee

Antalya-Turkey

16 November 2017 - 18 November 2017

16 November 2017 - 18 November 2017

3.International Congress of Agriculture and Environment

Attendee

Antalya-Turkey

03 November 2017 - 05 November 2017

03 November 2017 - 05 November 2017

4.International Halal and Healthy Food Congress

Attendee

Ankara-Turkey

26 October 2017 - 27 October 2017

26 October 2017 - 27 October 2017

TARGID 2017

Attendee

Sivas-Turkey

21 September 2017 - 23 September 2017

21 September 2017 - 23 September 2017

II.Gastronomi Turizmi Kongresi

Attendee

Çanakkale-Turkey

15 May 2017 - 17 May 2017

15 May 2017 - 17 May 2017

ICAFOFSustainable Development

Attendee

Nevşehir-Turkey

13 February 2017 - 17 February 2017

13 February 2017 - 17 February 2017

2.Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi

Attendee

Antalya-Turkey

08 December 2016 - 10 December 2016

08 December 2016 - 10 December 2016

2nd International Gastronomic Tourism Congress

Attendee

İzmir-Turkey

17 November 2016 - 19 November 2016

17 November 2016 - 19 November 2016

Gastronomi Turizmi Kongresi

Attendee

Balıkesir-Turkey

05 October 2016 - 07 October 2016

05 October 2016 - 07 October 2016

Türkiye 12.Gıda KongresiSustainable Development

Attendee

Edirne-Turkey

05 October 2016 - 07 October 2016

05 October 2016 - 07 October 2016

Türkiye 12.Gıda Kongresi

Attendee

Edirne-Turkey

Citations

Total Citations (WOS): 269

h-index (WOS): 4