Doç.Dr. GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI


Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı


Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri

Metrikler

Yayın

98

Atıf (WoS)

269

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

298

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

4

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2006 - 2010

2006 - 2010

Doktora

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Dr), Türkiye

2001 - 2004

2001 - 2004

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), Türkiye

1996 - 2001

1996 - 2001

Lisans

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2010

2010

Doktora

Meyve ve sebzelerdeki pestisit kalıntılarının LC/MS/MS, ve GC [çoklu-dedektörlere (?-ECD, MSD, dual-FPD) sahip gaz kromatografisi] ile eş-zamanlı tayini için hızlı, ucuz, kolay, güvenli, etkili, kesin (HUKGEK) sonuç veren ekstraksiyon ve analiz yönteminin geliştirilmesi

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2004

2004

Yüksek Lisans

Zeytinyağındaki pestisit kalıntılarının gaz kromatografisi/elektron tutucu dedektör (GC/ECD) ve gaz kromatografisi/kütle spektrometresi (GC/MS)ile saptanması

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2010

2010

TS EN ISO/IEC 17025’e göre Laboratuvarlarda İç Denetçi Eğitimi

Kalite Yönetimi

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

2009

2009

TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar-Standardı Eğitimi

Kalite Yönetimi

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Akademik Unvanlar / Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Dr.Öğr.Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Yüksekokul Müdürü

Dokuz Eylül Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bölüm Başkan Yardımcısı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2020 - 2023

2020 - 2023

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi

2020 - 2023

2020 - 2023

MYO Müdür Yardımcısı

Dokuz Eylül Üniversitesi

2018 - 2020

2018 - 2020

MYO Müdür Yardımcısı

Dokuz Eylül Üniversitesi

2018 - 2020

2018 - 2020

MYO Müdür Yardımcısı

Dokuz Eylül Üniversitesi

2016 - 2020

2016 - 2020

Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi

2016 - 2020

2016 - 2020

Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Temel Pişirme Teknikleri

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Uzmanlık Alanı

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Tez Çalışması

Lisans

Lisans

Beslenme İlkeleri

Lisans

Lisans

Yiyecek İçecek Üretim Teknolojileri I

Lisans

Lisans

Dünya Mutfakları

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

Lisans

Lisans

Hijyen ve Sanitasyon

Lisans

Lisans

Yiyecek İçecek Üretim Teknolojileri II

Lisans

Lisans

Gastronomi Bilimine Giriş

Lisans

Lisans

Gıda Güvenliği ve Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Seminer

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gastronomi Bilimi

Lisans

Lisans

Gıda Sektöründe Yeni Trendler

Lisans

Lisans

Gastronomi Turizmi

Lisans

Lisans

Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi

Lisans

Lisans

Ekmek ve Pastacılık Teknolojisi

Lisans

Lisans

Mutfak Tarihi ve Kültürü

Ön Lisans

Ön Lisans

İnsan Kaynakları Yönetimi

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizm Mevzuatı

Ön Lisans

Ön Lisans

Konukla İletişim

Ön Lisans

Ön Lisans

İletişim

Ön Lisans

Ön Lisans

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2023

2023

Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

7. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.172-173

2023

2023

Application of Sample Extraction and Quantitation of Multi-Mycotoxin in Cereal-Based Samples with LC-MS/MS

TÜRKÖZ BAKIRCI G., KARAKAYA S.

6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Gence, Azerbaycan, 22 - 23 Eylül 2023

2023

2023

Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.73-74

2021

2021

Isolation and Molecular Identification of Polyethylene Degrading Bacteria from Soil and Degradation Detection by FTIR Analysis

HAGHI M., YILMAZBAŞ Ç., UYSAL A. Z., TEPEDELEN M., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), Ankara, Türkiye, 24 Kasım 2021

2021

2021

Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi, Kayseri, Türkiye, 27 Şubat 2021, ss.10-11

2021

2021

GEOGRAPHICAL INDICATIONS AS AN ATTRACTION ELEMENT IN GASTRONOMY; EXAMPLE OF IZMIR CITY

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

1st INTERNATIONAL TOURISM, GASTRONOMY AND CULINARY ARTS CONGRESS 27-28 FEBRUARY 2021 ISTANBUL, İstanbul, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021

2020

2020

Characterization of Probiotic Bacteria from Honeybee gut

HAGHI M., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.761-765

2020

2020

Molecular Identification And Antibiotic Resistance Of Bacteri Isolated From The Intestine Of Pagrus Pagrus Fish From Izmir Bay

HAGHI M., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemica Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.532

2019

2019

Tıbbi Laboratuvarlarda Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Arasındaki İlişkinin Modellenmesi

Balcı N., Aksaraylı M., Türköz Bakırcı G., Tuncel E. P.

Uluslararası Saglıkta Veri Bilimi Kongresi, İstanbul, Türkiye, 5 - 06 Aralık 2019, ss.135-144

2019

2019

Tereyağında Bitkisel Yağ Tağşişinin Önemi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., KARAKAYA S.

UBCAK 2019, Antalya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2019

2019

2019

Gıda Muhafaza Yöntemlerinin Enginarın Bileşenlerine Etkisinin Belirlenmesi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., EREN İ., KARAKAYA S.

II.Uluslararası Tarım ve Orman Kongresi, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Kasım 2019, ss.27

2019

2019

Screening of Genetically Modified Organisms in Starches Used in Food Industry

TÜRKÖZ BAKIRCI G., YAĞMUR E., ZEYREK A., TEMEL M.

20. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.48

2019

2019

Zencefilin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri

ÜNAL F. U., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

TARGID 2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019

2018

2018

Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği

Türköz Bakırcı G., Bucak T., Zeyrek A.

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A., BUCAK T.

International Gastronomy Tourism Studies Congress, 20 - 22 Eylül 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Use of Functional Foods in Gluten-free Product Manufacture

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A.

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018

2018

2018

Gıdalarda Raf Ömrü Tespitine Yönelik Yaklaşımlar ve Hızlandırılmış Raf Ömrü Yöntemleri

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A.

6.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018, ss.55

2018

2018

Evaluation of Red Meat Products by Species Identification in Terms of Pork Adulteration

TÜRKÖZ BAKIRCI G., YAĞMUR E.

4th International Congress on Applied Biological Sciences (ICABS), Eskişehir, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.58

2017

2017

The Importance of Ottoman Sherbets in Today’s Turkish Cuisineand Gastronomic Preference for Melon Seed Sherbet (Sübye)

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A.

III.International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 7 - 09 Aralık 2017, ss.52-63 Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

The Effect of Tea Tree Oil on Typical Microorganisms and The Use of It as Disinfectant

TÜRKÖZ BAKIRCI G., ZEYREK A., BAKIRCI F., DİNSEL P.

MCBÜ ÜSİTEM 1.Uluslararası Üniversite Sanayi İşbirliği AR-GE ve Inovasyon Kongresi, Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, ss.45

2017

2017

Manisa Bölgesinden Toplanan Asma Yapraklarında Pestisit Kalıntılarının Araştırılması

ÇINAR E., KARAKAYA S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

3.International Congress of Agriculture and Environment, Antalya, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.111-112

2017

2017

Et Ürünlerinde Tür Tespitine Yönelik Geliştirilen Moleküler ve İmmünolojik Yöntemlerin Değerlendirilmesi

ZEYREK A., TÜRKÖZ BAKIRCI G., YAĞMUR E.

4.International Halal and Healthy Food Congress, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, ss.92-93

2017

2017

Bölge Gastronomi Turizmi Üzerine Yöresel Ürün Festivallerinin Etkisi:Urla Örneği

TÜRKÖZ BAKIRCI G., BUCAK T., TURHAN K. N.

II.Gastronomi Turizmi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.14

2013

2013

Et ve Et Ürünlerindeki Gıda Alerjenleri Tehlikesi: Soya

ESER S., TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.33-34

2013

2013

İşlenmiş Et Ürünlerinde Real-Time PCR ile Farklı Et Türlerinin Tespiti

ÜNDAN T., TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 Nisan - 06 Mart 2013, ss.69-70

2012

2012

İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, ss.46-49

2011

2011

Etlerin Yapısındaki Değişiklikler ve Muhafaza Yöntemleri

FİDANBOYLU A., BAKIRCI F., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

4.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, ss.66-67

2010

2010

Histamine in fish products

YAMAN ACAY D. B., TÜRKÖZ BAKIRCI G., BAKIRCI F.

40th Anual WEFTA Meeting, 4 - 07 Ekim 2010, ss.143

2008

2008

Meyve ve Sebzelerde UPLC-MS-MS ile Pestisit Kalıntılarının Analizi

TÜRKÖZ BAKIRCI G., HIŞIL Y.

3. Ulusal HPLC ve MASS Spektrometri Çalıştayı ve Sempozyumu, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2008, ss.123

Kitap & Kitap Bölümleri

2024

2024

Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.872-879, 2024

2023

2023

Lezzet: Tat + Aroma

ÖTLEŞ S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

MUTFAĞIN GİZEMLERİ MUTFAK KİMYASI: GIDA BİLİMİ VE MUTFAK SANATLARI, BİROL SAYGI; SEMİH ÖTLEŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.68-88, 2023

2023

2023

Enerji ve Gıda

ÖTLEŞ S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

MUTFAĞIN GİZEMLERİ MUTFAK KİMYASI: GIDA BİLİMİ VE MUTFAK SANATLARI, BİROL SAYGI; SEMİH ÖTLEŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.56-67, 2023

2022

2022

Tarihte Kaplumbağanın Gıda Olarak Kullanımı

Ötleş S., Türköz Bakırcı G.

KAPLUMBAĞALAR, Dinçer AYAZ - Eren AKÇİÇEK - Hüseyin ARIKAN, Editör, Ege Üniversitesi Yayınları, İzmir, ss.103-108, 2022

2021

2021

Phytochemicals and Health: An Update

Ötleş S., Türköz Bakırcı G.

Phytopharmaceuticals: Potential Therapeutic Applications, Chauhan Durgesh Nandini,Shah Kamal, Editör, Wiley - Scrivener Publishing, Massachusetts, ss.437-454, 2021

2021

2021

Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler

KAYA B., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.145-158, 2021

2021

2021

Atık Yönetiminde Eğilimler ve Freeganizm Akımı

ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.211-220, 2021

2020

2020

Turizmde Sirke

TÜRKÖZ BAKIRCI G.

Sirke-Kadim İksir, Eren AKÇİÇEK, Semih ÖTLEŞ, Hatice KALKAN YILDIRIM, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-77, 2020

2020

2020

Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi

BOZTOK S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKÇI, Alper KAYA, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.257-266, 2020

2017

2017

Mikrobiyoloji Analiz Metotları

Türköz Bakırcı G., Kayaardı S.

Sidas Medya Ltd.Şti., İzmir, 2017

2017

2017

Yöresel Lezzetlerin Ulusal Beş Yıldızlı Zincir Oteller Menüsündeki Yeri:Kaya İzmir ThermalConvention Hotel Örneği

Bucak T., Türköz Bakırcı G.

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, DÜRİYE BOZOK,CEVDET AVCIKURT,MURAT DOĞDUBAY,MEHMET SARIOĞLAN,GÖKSEL KEMAL GİRGİN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.385-397, 2017

Bilimsel Hakemlikler

Nisan 2023

Nisan 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye

Mart 2023

Mart 2023

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

PEST MANAGEMENT SCIENCE

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2013

Nisan 2013

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ödüller

Mayıs 2023

Mayıs 2023

Yenilebilir Özellik Kazandırılmış Gıda Atıklarından Glütensiz Ekmek Üretim YöntemiSürdürülebilir Kalkınma

Türk Patent Ve Marka Kurumu



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

28 Nisan 2023 - 29 Nisan 2023

28 Nisan 2023 - 29 Nisan 2023

İklim Krizi Zirvesi

Panelist

İzmir-Türkiye

24 Kasım 2021 - 24 Kasım 2021

24 Kasım 2021 - 24 Kasım 2021

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Katılımcı

Ankara-Türkiye

27 Şubat 2021 - 27 Şubat 2021

27 Şubat 2021 - 27 Şubat 2021

1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi

Katılımcı

Kayseri-Türkiye

16 Aralık 2020 - 18 Aralık 2020

16 Aralık 2020 - 18 Aralık 2020

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020)

Katılımcı

Ankara-Türkiye

19 Mart 2020 - 20 Mart 2020

19 Mart 2020 - 20 Mart 2020

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemica Sciences (EurasianBioChem 2020)

Katılımcı

Ankara-Türkiye

05 Aralık 2019 - 06 Aralık 2019

05 Aralık 2019 - 06 Aralık 2019

Uluslararası Saglıkta Veri Bilimi Kongresi

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

12 Kasım 2019 - 15 Kasım 2019

12 Kasım 2019 - 15 Kasım 2019

3.Uluslararası Su Ve Sağlık Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

08 Kasım 2019 - 09 Kasım 2019

08 Kasım 2019 - 09 Kasım 2019

II.Uluslararası Tarım ve Orman KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İzmir-Türkiye

14 Ekim 2019 - 16 Ekim 2019

14 Ekim 2019 - 16 Ekim 2019

UBCAK 2019

Katılımcı

Antalya-Türkiye

10 Ekim 2019 - 12 Ekim 2019

10 Ekim 2019 - 12 Ekim 2019

20. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi

Katılımcı

Ankara-Türkiye

25 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

25 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

FONGAR 2019

Katılımcı

Muğla-Türkiye

25 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

25 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

FONGAR 2019

Katılımcı

Muğla-Türkiye

25 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

25 Nisan 2019 - 27 Nisan 2019

FONGAR 2019

Katılımcı

Muğla-Türkiye

20 Nisan 2019 - 24 Nisan 2019

20 Nisan 2019 - 24 Nisan 2019

TARGID 2019

Katılımcı

Afyonkarahisar-Türkiye

16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019

16 Nisan 2019 - 18 Nisan 2019

ICAFOP 2019

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

08 Nisan 2019 - 10 Nisan 2019

08 Nisan 2019 - 10 Nisan 2019

AGRIFOR 2019

Katılımcı

Muğla-Türkiye

08 Nisan 2019 - 10 Nisan 2019

08 Nisan 2019 - 10 Nisan 2019

AGRIFOR 2019

Katılımcı

Muğla-Türkiye

08 Nisan 2019 - 10 Nisan 2019

08 Nisan 2019 - 10 Nisan 2019

AGRIFOR 2019

Katılımcı

Muğla-Türkiye

06 Aralık 2018 - 08 Aralık 2018

06 Aralık 2018 - 08 Aralık 2018

4th International Gastronomic Tourism Congress

Katılımcı

İzmir-Türkiye

28 Kasım 2018 - 30 Kasım 2018

28 Kasım 2018 - 30 Kasım 2018

FONGAR 2018

Katılımcı

Antalya-Türkiye

10 Ekim 2018 - 12 Ekim 2018

10 Ekim 2018 - 12 Ekim 2018

3rd International Congress on Food Technology

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

20 Eylül 2018 - 22 Eylül 2018

20 Eylül 2018 - 22 Eylül 2018

International Gastronomy Tourism Studies CongressSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İzmir-Türkiye

02 Nisan 2018 - 05 Nisan 2018

02 Nisan 2018 - 05 Nisan 2018

ICAFOF 2018

Katılımcı

İzmir-Türkiye

18 Aralık 2017 - 19 Aralık 2017

18 Aralık 2017 - 19 Aralık 2017

MCBÜ ÜSİTEM 1.Uluslararası Üniversite Sanayi İşbirliği AR-GE ve Inovasyon Kongresi

Katılımcı

Manisa-Türkiye

07 Aralık 2017 - 09 Aralık 2017

07 Aralık 2017 - 09 Aralık 2017

III.International Gastronomic Tourism Congress

Katılımcı

İzmir-Türkiye

07 Aralık 2017 - 09 Aralık 2017

07 Aralık 2017 - 09 Aralık 2017

III.International Gastronomic Tourism Congress

Katılımcı

İzmir-Türkiye

22 Kasım 2017 - 26 Kasım 2017

22 Kasım 2017 - 26 Kasım 2017

l. Uluslararası Hasta Güvenliği ve Sağlık Finansmanı Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

16 Kasım 2017 - 18 Kasım 2017

16 Kasım 2017 - 18 Kasım 2017

3.International Congress of Agriculture and Environment

Katılımcı

Antalya-Türkiye

03 Kasım 2017 - 05 Kasım 2017

03 Kasım 2017 - 05 Kasım 2017

4.International Halal and Healthy Food Congress

Katılımcı

Ankara-Türkiye

26 Ekim 2017 - 27 Ekim 2017

26 Ekim 2017 - 27 Ekim 2017

TARGID 2017

Katılımcı

Sivas-Türkiye

21 Eylül 2017 - 23 Eylül 2017

21 Eylül 2017 - 23 Eylül 2017

II.Gastronomi Turizmi Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2017

15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2017

ICAFOFSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

13 Şubat 2017 - 17 Şubat 2017

13 Şubat 2017 - 17 Şubat 2017

2.Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

08 Aralık 2016 - 10 Aralık 2016

08 Aralık 2016 - 10 Aralık 2016

2nd International Gastronomic Tourism Congress

Katılımcı

İzmir-Türkiye

17 Kasım 2016 - 19 Kasım 2016

17 Kasım 2016 - 19 Kasım 2016

Gastronomi Turizmi Kongresi

Katılımcı

Balıkesir-Türkiye

05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016

05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016

Türkiye 12.Gıda Kongresi

Katılımcı

Edirne-Türkiye

05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016

05 Ekim 2016 - 07 Ekim 2016

Türkiye 12.Gıda KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Edirne-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 269

h-indeksi (WOS): 4