N. G. YÖRÜK, "Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products," IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.92, 2021
YÖRÜK, N. G. 2021. Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products. IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 92.
YÖRÜK, N. G., (2021). Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products . IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.92). Antalya, Turkey
YÖRÜK, NURAY. "Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products," IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2021
YÖRÜK, NURAY G. . "Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products." IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.92, 2021
YÖRÜK, N. G. (2021) . "Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products." IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, p.92.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GAMZE YÖRÜK}, title={Çiğ Tavuk Ürünlerinde Ultraviyole Işık Uygulamasının Enterobacteriaceae ve Salmonella spp. Üzerine Etkisinin Araştırılması- Study of The Impact of Ultraviolet Light Application Enterobacteriaceae and Salmonella spp. on Raw Chicken Products}, congress name={IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={92} }