E. AKTAŞ, "Moleküler Gastronomi," In Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2017, pp.103-125.
AKTAŞ, E. Moleküler Gastronomi. 2017. In Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi , Detay Yayıncılık, Ankara, 103-125.
AKTAŞ, E., (2017). Moleküler Gastronomi. Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi (pp.103-125), Ankara: Detay Yayıncılık.
AKTAŞ, ERDEM. "Moleküler Gastronomi." In Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi , 103-125. Ankara: Detay Yayıncılık, 2017
AKTAŞ, ERDEM. "Moleküler Gastronomi." Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi , Detay Yayıncılık, 2017, pp.103-125.
AKTAŞ, E. (2017) "Moleküler Gastronomi", Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={ERDEM AKTAŞ}, chaptertitle={Moleküler Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2017} }