A. GÜN And T. AKCAN, "GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ," G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.167-181, 2023
GÜN, A. And AKCAN, T. 2023. GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ. G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (İstanbul, Turkey), 167-181.
GÜN, A., & AKCAN, T., (2023). GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ . G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS (pp.167-181). İstanbul, Turkey
GÜN, ALEYNA, And TOLGA AKCAN. "GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ," G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 2023
GÜN, ALEYNA And AKCAN, TOLGA. "GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ." G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.167-181, 2023
GÜN, A. And AKCAN, T. (2023) . "GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ." G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.167-181.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALEYNA GÜN And author={TOLGA AKCAN}, title={GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ}, congress name={G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2023}, pages={167-181} }