T. BUCAK And G. AKÇURA, "TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER," In Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen, 2021, pp.107-118.
BUCAK, T. And AKÇURA, G. TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER. 2021. In Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen, 107-118.
BUCAK, T., & AKÇURA, G., (2021). TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER. Gastronomide Güncel Eğilimler (pp.107-118), Akademisyen.
BUCAK, TURGAY, And Gizem AKÇURA. "TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER." In Gastronomide Güncel Eğilimler , 107-118. Akademisyen, 2021
BUCAK, TURGAY And AKÇURA, Gizem. "TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER." Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen, 2021, pp.107-118.
BUCAK, T. And AKÇURA, G. (2021) "TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER", Gastronomide Güncel Eğilimler . Akademisyen.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGAY BUCAK And author ={Gizem AKÇURA}, chaptertitle={TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER}, booktitle={ Gastronomide Güncel Eğilimler}, publisher={Akademisyen}, city={},year={2021} }