Atıf Formatları
Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. Işıldar, "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi," In Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , Ankara: Detay Yayıncılık, 2016, pp.45-58.

Işıldar, P. Sürdürülebilirlik ve Gastronomi. 2016. In Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , Detay Yayıncılık, Ankara, 45-58.

Işıldar, P., (2016). Sürdürülebilirlik ve Gastronomi. Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) (pp.45-58), Ankara: Detay Yayıncılık.

Işıldar, PINAR. "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi." In Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , 45-58. Ankara: Detay Yayıncılık, 2016

Işıldar, PINAR. "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi." Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , Detay Yayıncılık, 2016, pp.45-58.

Işıldar, P. (2016) "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi", Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={PINAR IŞILDAR}, chaptertitle={Sürdürülebilirlik ve Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler)}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2016} }