P. Işıldar, "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi," In Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , Ankara: Detay Yayıncılık, 2016, pp.45-58.
Işıldar, P. Sürdürülebilirlik ve Gastronomi. 2016. In Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , Detay Yayıncılık, Ankara, 45-58.
Işıldar, P., (2016). Sürdürülebilirlik ve Gastronomi. Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) (pp.45-58), Ankara: Detay Yayıncılık.
Işıldar, PINAR. "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi." In Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , 45-58. Ankara: Detay Yayıncılık, 2016
Işıldar, PINAR. "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi." Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) , Detay Yayıncılık, 2016, pp.45-58.
Işıldar, P. (2016) "Sürdürülebilirlik ve Gastronomi", Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={PINAR IŞILDAR}, chaptertitle={Sürdürülebilirlik ve Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler)}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2016} }