Y. Akgündüz, "GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ," In DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ , Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2021, pp.122-140.
Akgündüz, Y. GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ. 2021. In DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ , DETAY YAYINCILIK, Ankara, 122-140.
Akgündüz, Y., (2021). GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ. DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ (pp.122-140), Ankara: DETAY YAYINCILIK.
Akgündüz, YILMAZ. "GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ." In DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ , 122-140. Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2021
Akgündüz, YILMAZ. "GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ." DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ , DETAY YAYINCILIK, 2021, pp.122-140.
Akgündüz, Y. (2021) "GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ", DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ . Ankara: DETAY YAYINCILIK.
@bookchapter{bookchapter, author ={YILMAZ AKGÜNDÜZ}, chaptertitle={GASTRONOMİ VE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ}, booktitle={ DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ AÇISIYLA GASTRONOMİ}, publisher={DETAY YAYINCILIK}, city={Ankara},year={2021} }