H. (Editor) Kurgun And D. (Editor) Bağıran. Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık2016, pp.0
Kurgun, H. (Editor) And Bağıran, D. (Editor) 2016. Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler . Detay Yayıncılık, Ankara.
Kurgun, H. (Editor), & Bağıran, D. (Editor), (2016). Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler . Doç. Dr. Hülya Kurgun, Dr. Öğr. Üyesi Demet Bağıran Özşeker (Ed.). Ankara: Detay Yayıncılık.
Kurgun, HÜLYA, And DEMET BAĞIRAN ÖZŞEKER. Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler . Ankara: Detay Yayıncılık, 2016
Kurgun, HÜLYA And Bağıran, DEMET B. . Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler . Detay Yayıncılık, 2016.
Kurgun, H. (Editor) And Bağıran, D. (Editor) (2016) Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler . 1st edn. Ankara: Detay Yayıncılık.
@book{book, author={HÜLYA KURGUN And author={DEMET BAĞIRAN ÖZŞEKER}, title={Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler}, publisher={Detay Yayıncılık}, year={2016} }