T. BUCAK And Ö. TURAN, "Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği," Journal of Yasar University , vol.11, no.43, pp.211-219, 2016
BUCAK, T. And TURAN, Ö. 2016. Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği. Journal of Yasar University , vol.11, no.43 , 211-219.
BUCAK, T., & TURAN, Ö., (2016). Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği. Journal of Yasar University , vol.11, no.43, 211-219.
BUCAK, TURGAY, And Özlem TURAN. "Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği," Journal of Yasar University , vol.11, no.43, 211-219, 2016
BUCAK, TURGAY And TURAN, Özlem. "Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği." Journal of Yasar University , vol.11, no.43, pp.211-219, 2016
BUCAK, T. And TURAN, Ö. (2016) . "Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği." Journal of Yasar University , vol.11, no.43, pp.211-219.
@article{article, author={TURGAY BUCAK And author={Özlem TURAN}, title={Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi Gökçeada Slow Food Örneği}, journal={Journal of Yasar University}, year=2016, pages={211-219} }