T. BARAT And T. BUCAK, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.227-250, 2022
BARAT, T. And BUCAK, T. 2022. Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1 , 227-250.
BARAT, T., & BUCAK, T., (2022). Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, 227-250.
BARAT, Tuğçe, And TURGAY BUCAK. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, 227-250, 2022
BARAT, Tuğçe And BUCAK, TURGAY. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.227-250, 2022
BARAT, T. And BUCAK, T. (2022) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.227-250.
@article{article, author={Tuğçe BARAT And author={TURGAY BUCAK}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Üzüm Pekmezi Üretimi: Çal İlçesi Üzerine Bir İnceleme}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={227-250} }