S. YÜKÇÜ And N. FİDANCI, "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU," Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.30, no.3, pp.663-677, 2016
YÜKÇÜ, S. And FİDANCI, N. 2016. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.30, no.3 , 663-677.
YÜKÇÜ, S., & FİDANCI, N., (2016). SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.30, no.3, 663-677.
YÜKÇÜ, SÜLEYMAN, And NUR GENÇYÜREK. "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU," Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.30, no.3, 663-677, 2016
YÜKÇÜ, SÜLEYMAN And FİDANCI, NUR. "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU." Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.30, no.3, pp.663-677, 2016
YÜKÇÜ, S. And FİDANCI, N. (2016) . "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU." Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.30, no.3, pp.663-677.
@article{article, author={SÜLEYMAN YÜKÇÜ And author={NUR GENÇYÜREK}, title={SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MALİYETİ ÖRNEĞİ OLARAK MADEN SAHASI RESTORASYONU}, journal={Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi}, year=2016, pages={663-677} }