T. AKCAN And F. M. SERDAROĞLU, "Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.," Akademik Gıda , vol.9, no.5, pp.49-53, 2011
AKCAN, T. And SERDAROĞLU, F. M. 2011. Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.. Akademik Gıda , vol.9, no.5 , 49-53.
AKCAN, T., & SERDAROĞLU, F. M., (2011). Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.. Akademik Gıda , vol.9, no.5, 49-53.
AKCAN, TOLGA, And FATMA MELTEM SERDAROĞLU. "Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.," Akademik Gıda , vol.9, no.5, 49-53, 2011
AKCAN, TOLGA And SERDAROĞLU, FATMA M. . "Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.." Akademik Gıda , vol.9, no.5, pp.49-53, 2011
AKCAN, T. And SERDAROĞLU, F. M. (2011) . "Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.." Akademik Gıda , vol.9, no.5, pp.49-53.
@article{article, author={TOLGA AKCAN And author={FATMA MELTEM SERDAROĞLU}, title={Kanatlı Eti Emülsiyonlarının Fonksiyonel Özellikleri.}, journal={Akademik Gıda}, year=2011, pages={49-53} }