Atıf Formatları
Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. BUCAK And Ş. YEL, "Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , İzmir, Turkey, 2021

BUCAK, T. And YEL, Ş. 2021. Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (İzmir, Turkey).

BUCAK, T., & YEL, Ş., (2021). Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma . Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, İzmir, Turkey

BUCAK, TURGAY, And ŞEHMUS YEL. "Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, İzmir, Turkey, 2021

BUCAK, TURGAY And YEL, ŞEHMUS. "Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , İzmir, Turkey, 2021

BUCAK, T. And YEL, Ş. (2021) . "Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , İzmir, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TURGAY BUCAK And author={ŞEHMUS YEL}, title={Bodrum’daki Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Mutfak Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma}, congress name={Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2021}}