S. ÖZMIHÇI And f. kargı, "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri," 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , İzmir, Turkey, pp.572-582, 2007
ÖZMIHÇI, S. And kargı, f. 2007. Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri. 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , (İzmir, Turkey), 572-582.
ÖZMIHÇI, S., & kargı, f., (2007). Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri . 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi (pp.572-582). İzmir, Turkey
ÖZMIHÇI, SERPİL, And fikret kargı. "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri," 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi, İzmir, Turkey, 2007
ÖZMIHÇI, SERPİL And kargı, fikret. "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri." 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , İzmir, Turkey, pp.572-582, 2007
ÖZMIHÇI, S. And kargı, f. (2007) . "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri." 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , İzmir, Turkey, pp.572-582.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERPİL ÖZMIHÇI And author={fikret kargı}, title={Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri}, congress name={7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2007}, pages={572-582} }