Atıf Formatları
Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÖZMIHÇI And f. kargı, "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri," 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , İzmir, Turkey, pp.572-582, 2007

ÖZMIHÇI, S. And kargı, f. 2007. Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri. 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , (İzmir, Turkey), 572-582.

ÖZMIHÇI, S., & kargı, f., (2007). Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri . 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi (pp.572-582). İzmir, Turkey

ÖZMIHÇI, SERPİL, And fikret kargı. "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri," 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi, İzmir, Turkey, 2007

ÖZMIHÇI, SERPİL And kargı, fikret. "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri." 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , İzmir, Turkey, pp.572-582, 2007

ÖZMIHÇI, S. And kargı, f. (2007) . "Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri." 7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi , İzmir, Turkey, pp.572-582.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERPİL ÖZMIHÇI And author={fikret kargı}, title={Sürekli Sistemde Peynir Altı Tozu ile Etanol Fermentasyonunda Alıkonma Süresinin Etkileri}, congress name={7. Ulusal Çevre Mühendisliği Kongesi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2007}, pages={572-582} }