N. Alıyeva And O. A. Kurgun, "SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.2, pp.234-251, 2021
Alıyeva, N. And Kurgun, O. A. 2021. SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.2 , 234-251.
Alıyeva, N., & Kurgun, O. A., (2021). SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.2, 234-251.
Alıyeva, Nıgar, And OSMAN AVŞAR KURGUN. "SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.2, 234-251, 2021
Alıyeva, Nıgar And Kurgun, OSMAN A. . "SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.2, pp.234-251, 2021
Alıyeva, N. And Kurgun, O. A. (2021) . "SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.2, pp.234-251.
@article{article, author={Nıgar Alıyeva And author={OSMAN AVŞAR KURGUN}, title={SLOW FOOD HAREKETİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİİLE İLİŞKİSİ: FOÇA ÖRNEĞİ}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2021, pages={234-251} }