S. KAVAS And T. BUCAK, "BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.2, pp.328-345, 2023
KAVAS, S. And BUCAK, T. 2023. BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.2 , 328-345.
KAVAS, S., & BUCAK, T., (2023). BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.2, 328-345.
KAVAS, Seren, And TURGAY BUCAK. "BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.2, 328-345, 2023
KAVAS, Seren And BUCAK, TURGAY. "BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.2, pp.328-345, 2023
KAVAS, S. And BUCAK, T. (2023) . "BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.7, no.2, pp.328-345.
@article{article, author={Seren KAVAS And author={TURGAY BUCAK}, title={BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2023, pages={328-345} }