T. Bucak And G. Akçura, "GASTRONOMİ ve TARİH," In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , İzmir: Detay Yayıncılık, 2021, pp.160-170.
Bucak, T. And Akçura, G. GASTRONOMİ ve TARİH. 2021. In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Detay Yayıncılık, İzmir, 160-170.
Bucak, T., & Akçura, G., (2021). GASTRONOMİ ve TARİH. Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri (pp.160-170), İzmir: Detay Yayıncılık.
Bucak, TURGAY, And Gizem Akçura. "GASTRONOMİ ve TARİH." In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , 160-170. İzmir: Detay Yayıncılık, 2021
Bucak, TURGAY And Akçura, Gizem. "GASTRONOMİ ve TARİH." Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri , Detay Yayıncılık, 2021, pp.160-170.
Bucak, T. And Akçura, G. (2021) "GASTRONOMİ ve TARİH", Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri . İzmir: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGAY BUCAK And author ={Gizem Akçura}, chaptertitle={GASTRONOMİ ve TARİH}, booktitle={ Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={İzmir},year={2021} }