Atıf Formatları
Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. KIRBAÇ And T. BUCAK, "Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği," Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.2, pp.581-603, 2022

KIRBAÇ, K. And BUCAK, T. 2022. Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği. Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.2 , 581-603.

KIRBAÇ, K., & BUCAK, T., (2022). Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği. Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.2, 581-603.

KIRBAÇ, KÜBRA, And TURGAY BUCAK. "Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği," Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.2, 581-603, 2022

KIRBAÇ, KÜBRA And BUCAK, TURGAY. "Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği." Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.2, pp.581-603, 2022

KIRBAÇ, K. And BUCAK, T. (2022) . "Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği." Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.2, pp.581-603.

@article{article, author={KÜBRA KIRBAÇ And author={TURGAY BUCAK}, title={Yerel Gıda Ürünlerinin Sürdürülebilirliğinde Gastronomi Müzelerinin Önemi: Kars Zavot Ekomüze Örneği}, journal={Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online)}, year=2022, pages={581-603} }