B. G. ÇÖL Et Al. , "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, pp.360-372, 2006
ÇÖL, B. G. Et Al. 2006. Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey), 360-372.
ÇÖL, B. G., AKSU, H., & VARLIK, C., (2006). Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi . 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.360-372). , Turkey
ÇÖL, BAŞAK, HARUN AKSU, And CANDAN VARLIK. "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi," 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2006
ÇÖL, BAŞAK G. Et Al. "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, pp.360-372, 2006
ÇÖL, B. G. AKSU, H. And VARLIK, C. (2006) . "Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi." 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, pp.360-372.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BAŞAK GÖKÇE ÇÖL Et Al. }, title={Gıda İşletmelerinde Ortam Havasının Mikrobiyolojik Yükü ve Gıda Hijyeni Üzerine Etkisi}, congress name={2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}, pages={360-372} }