Atıf Formatları
Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÖZMIHÇI And f. kargı, "Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri," 14. Biyoteknoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.417-423, 2005

ÖZMIHÇI, S. And kargı, f. 2005. Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri. 14. Biyoteknoloji Kongresi , (Eskişehir, Turkey), 417-423.

ÖZMIHÇI, S., & kargı, f., (2005). Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri . 14. Biyoteknoloji Kongresi (pp.417-423). Eskişehir, Turkey

ÖZMIHÇI, SERPİL, And fikret kargı. "Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri," 14. Biyoteknoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey, 2005

ÖZMIHÇI, SERPİL And kargı, fikret. "Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri." 14. Biyoteknoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.417-423, 2005

ÖZMIHÇI, S. And kargı, f. (2005) . "Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri." 14. Biyoteknoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.417-423.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERPİL ÖZMIHÇI And author={fikret kargı}, title={Çevresel Koşulların Peynir Atıksuyu Tozundan Fermntasyonla Etanol Üretimine Etkileri}, congress name={14. Biyoteknoloji Kongresi}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={417-423} }