B. N. ATAK Et Al. , "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ," 7. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Turkey, 2023
ATAK, B. N. Et Al. 2023. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ. 7. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Kastamonu, Turkey).
ATAK, B. N., BUCAK, T., & GENÇ, S., (2023). İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ . 7. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey
ATAK, BÜŞRA, TURGAY BUCAK, And SEDA GENÇ. "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ," 7. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 2023
ATAK, BÜŞRA N. Et Al. "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ." 7. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Turkey, 2023
ATAK, B. N. BUCAK, T. And GENÇ, S. (2023) . "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ." 7. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BÜŞRA NUR ATAK Et Al. }, title={İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARIM, BESİCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ FAALİYETLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ}, congress name={7. International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2023}}