G. Türköz Bakırcı Et Al. , "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği," International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, 2018
Türköz Bakırcı, G. Et Al. 2018. Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Kocaeli, Turkey).
Türköz Bakırcı, G., Bucak, T., & Zeyrek, A., (2018). Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği . International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey
Türköz Bakırcı, GÖZDE, Turgay Bucak, And Aynur Zeyrek. "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği," International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 2018
Türköz Bakırcı, GÖZDE T. Et Al. "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, 2018
Türköz Bakırcı, G. Bucak, T. And Zeyrek, A. (2018) . "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI Et Al. }, title={Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri Örneği}, congress name={International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}}