T. AKCAN Et Al. , "Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri.," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
AKCAN, T. Et Al. 2012. Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri.. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
AKCAN, T., ERGEZER, H., & SERDAROĞLU, F. M., (2012). Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri. . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
AKCAN, TOLGA, HALUK ERGEZER, And FATMA MELTEM SERDAROĞLU. "Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri.," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
AKCAN, TOLGA Et Al. "Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri.." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
AKCAN, T. ERGEZER, H. And SERDAROĞLU, F. M. (2012) . "Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri.." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TOLGA AKCAN Et Al. }, title={Yenilebilir Defne Ve Adaçayı Ekstraktı Katkılı Filmlerin Köfte Tipi Et Ürünlerinde Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkileri.}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}