B. KAYA And G. TÜRKÖZ BAKIRCI, "Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler," In Gastronomide Güncel Eğilimler , Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş., 2021, pp.145-158.
KAYA, B. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler. 2021. In Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, 145-158.
KAYA, B., & TÜRKÖZ BAKIRCI, G., (2021). Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler. Gastronomide Güncel Eğilimler (pp.145-158), Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş..
KAYA, BURCU, And GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI. "Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler." In Gastronomide Güncel Eğilimler , 145-158. Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş., 2021
KAYA, BURCU And TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. . "Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler." Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen Kitabevi A.Ş., 2021, pp.145-158.
KAYA, B. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. (2021) "Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler", Gastronomide Güncel Eğilimler . Ankara: Akademisyen Kitabevi A.Ş..
@bookchapter{bookchapter, author ={BURCU KAYA And author ={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI}, chaptertitle={Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler}, booktitle={ Gastronomide Güncel Eğilimler}, publisher={Akademisyen Kitabevi A.Ş.}, city={Ankara},year={2021} }