O. A. Kurgun, "GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ," In GASTRONOMİ TRENDLERİ , Ankara: DETAY YAYINEVİ, 2017, pp.4-22.
Kurgun, O. A. GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ. 2017. In GASTRONOMİ TRENDLERİ , DETAY YAYINEVİ, Ankara, 4-22.
Kurgun, O. A., (2017). GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ. GASTRONOMİ TRENDLERİ (pp.4-22), Ankara: DETAY YAYINEVİ.
Kurgun, OSMAN. "GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ." In GASTRONOMİ TRENDLERİ , 4-22. Ankara: DETAY YAYINEVİ, 2017
Kurgun, OSMAN A. . "GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ." GASTRONOMİ TRENDLERİ , DETAY YAYINEVİ, 2017, pp.4-22.
Kurgun, O. A. (2017) "GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ", GASTRONOMİ TRENDLERİ . Ankara: DETAY YAYINEVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={OSMAN AVŞAR KURGUN}, chaptertitle={GASTRONOMİ TRENDLERİNİN GENEL DEĞERLENDİRİLMESİ}, booktitle={ GASTRONOMİ TRENDLERİ}, publisher={DETAY YAYINEVİ}, city={Ankara},year={2017} }