P. IŞILDAR, "Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı," In Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı , Ankara: Nobel Bilimsel, 2024, pp.173-198.
IŞILDAR, P. Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı. 2024. In Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı , Nobel Bilimsel, Ankara, 173-198.
IŞILDAR, P., (2024). Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı. Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı (pp.173-198), Ankara: Nobel Bilimsel.
IŞILDAR, PINAR. "Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı." In Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı , 173-198. Ankara: Nobel Bilimsel, 2024
IŞILDAR, PINAR. "Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı." Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı , Nobel Bilimsel, 2024, pp.173-198.
IŞILDAR, P. (2024) "Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı", Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı . Ankara: Nobel Bilimsel.
@bookchapter{bookchapter, author ={PINAR IŞILDAR}, chaptertitle={Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı}, booktitle={ Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı}, publisher={Nobel Bilimsel}, city={Ankara},year={2024} }