T. BUCAK, "Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı," In Uluslararası Turizm İşletmeciliği , Ankara: Nobel Yayınevi, 2011, pp.95-120.
BUCAK, T. Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı. 2011. In Uluslararası Turizm İşletmeciliği , Nobel Yayınevi, Ankara, 95-120.
BUCAK, T., (2011). Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı. Uluslararası Turizm İşletmeciliği (pp.95-120), Ankara: Nobel Yayınevi.
BUCAK, TURGAY. "Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı." In Uluslararası Turizm İşletmeciliği , 95-120. Ankara: Nobel Yayınevi, 2011
BUCAK, TURGAY. "Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı." Uluslararası Turizm İşletmeciliği , Nobel Yayınevi, 2011, pp.95-120.
BUCAK, T. (2011) "Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı", Uluslararası Turizm İşletmeciliği . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGAY BUCAK}, chaptertitle={Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı}, booktitle={ Uluslararası Turizm İşletmeciliği}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2011} }