Atıf Formatları
Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Şengül Et Al. , "Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri," 1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı , pp.35-49, 2002

Şengül, F. Et Al. 2002. Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri. 1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı , 35-49.

Şengül, F., OKTAV AKDEMİR, E., & ÇOKAY, E., (2002). Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri . 1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı (pp.35-49).

Şengül, Füsun, EZGİ OKTAV AKDEMİR, And EBRU ÇOKAY. "Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri," 1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı, 2002

Şengül, Füsun Et Al. "Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri." 1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı , pp.35-49, 2002

Şengül, F. OKTAV AKDEMİR, E. And ÇOKAY, E. (2002) . "Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri." 1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı , pp.35-49.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Füsun Şengül Et Al. }, title={Zeytinyağı Üretim Prosesine Bağlı Olarak Oluşan Karasuyun Kirlilik Karakteristikleri ve Arıtım Teknolojileri}, congress name={1. Zeytinyağı Üretiminde Çevre Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı}, city={}, country={}, year={2002}, pages={35-49} }