T. BUCAK, "Menü Yönetimi," In Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , Grafiker Yayın, 2015, pp.37-70.
BUCAK, T. Menü Yönetimi. 2015. In Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , Grafiker Yayın, 37-70.
BUCAK, T., (2015). Menü Yönetimi. Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi (pp.37-70), Grafiker Yayın.
BUCAK, TURGAY. "Menü Yönetimi." In Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , 37-70. Grafiker Yayın, 2015
BUCAK, TURGAY. "Menü Yönetimi." Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , Grafiker Yayın, 2015, pp.37-70.
BUCAK, T. (2015) "Menü Yönetimi", Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi . Grafiker Yayın.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGAY BUCAK}, chaptertitle={Menü Yönetimi}, booktitle={ Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi}, publisher={Grafiker Yayın}, city={},year={2015} }