A. Soner And I. Özgen, "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları," Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler , Antalya, Turkey, pp.49-62, 2002
Soner, A. And Özgen, I. 2002. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları. Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler , (Antalya, Turkey), 49-62.
Soner, A., & Özgen, I., (2002). Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları . Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler (pp.49-62). Antalya, Turkey
Soner, Asuman, And IŞIL ÖZGEN. "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları," Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler, Antalya, Turkey, 2002
Soner, Asuman And Özgen, IŞIL. "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları." Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler , Antalya, Turkey, pp.49-62, 2002
Soner, A. And Özgen, I. (2002) . "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları." Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler , Antalya, Turkey, pp.49-62.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Asuman Soner And author={IŞIL ÖZGEN}, title={Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları}, congress name={Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2002}, pages={49-62} }