T. BUCAK, "Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması," Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , vol.3, no.1, pp.1-20, 2011
BUCAK, T. 2011. Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması. Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , vol.3, no.1 , 1-20.
BUCAK, T., (2011). Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması. Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , vol.3, no.1, 1-20.
BUCAK, TURGAY. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması," Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , vol.3, no.1, 1-20, 2011
BUCAK, TURGAY. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması." Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , vol.3, no.1, pp.1-20, 2011
BUCAK, T. (2011) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması." Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , vol.3, no.1, pp.1-20.
@article{article, author={TURGAY BUCAK}, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bir Literatür Taraması}, journal={Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi}, year=2011, pages={1-20} }