Ş. ÖNCÜ GLAUE, "GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS," In Gastronomide Güncel Eğilimler , Ankara: Akademisyen Kitabevi, 2021, pp.33-49.
ÖNCÜ GLAUE, Ş. GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS. 2021. In Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen Kitabevi, Ankara, 33-49.
ÖNCÜ GLAUE, Ş., (2021). GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS. Gastronomide Güncel Eğilimler (pp.33-49), Ankara: Akademisyen Kitabevi.
ÖNCÜ GLAUE, ŞELALE. "GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS." In Gastronomide Güncel Eğilimler , 33-49. Ankara: Akademisyen Kitabevi, 2021
ÖNCÜ GLAUE, ŞELALE Ö. . "GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS." Gastronomide Güncel Eğilimler , Akademisyen Kitabevi, 2021, pp.33-49.
ÖNCÜ GLAUE, Ş. (2021) "GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS", Gastronomide Güncel Eğilimler . Ankara: Akademisyen Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={ŞELALE ÖNCÜ GLAUE}, chaptertitle={GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS}, booktitle={ Gastronomide Güncel Eğilimler}, publisher={Akademisyen Kitabevi}, city={Ankara},year={2021} }